ЗАОЧНАЯ ФОРМА ОБУЧЕНИЯ

14 Березня Понеділок Г-312 / 1я пара — ТВз-31(а), ТВс-32(а)-Лек./Теоретичні основи харчових технологій Мельник І. В.
14 Березня Понеділок Г-312 / 2я пара — ТВз-31(а), ТВс-32(а)-Лек./Теоретичні основи харчових технологій Мельник І. В.
14 Березня Понеділок Д-32 / 2я пара — ТХПз-31(а)-Лаб./Тіхнології харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
14 Березня Понеділок Д-32 / 3я пара — ТХПз-31(а)-Лаб./Тіхнології харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
15 Березня Вівторок Д-32 / 4я пара — ТМз-33(б), ТМз-33(а)-Лаб./ТХВ (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
15 Березня Вівторок Д-32 / 5я пара — ТМз-33(б), ТМз-33(а)-Лаб./ТХВ (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
16 Березня Середа Д-32 / 1я пара — ТМз-33(а), ТМз-33(б)-Лаб./ТХВ (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
16 Березня Середа Д-32 / 2я пара — ТМз-33(а), ТМз-33(б)-Лаб./ТХВ (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
16 Березня Середа Д-32 / 5я пара — ТЗз-31(а)-Лаб./Тіхнології харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
16 Березня Середа Д-32 / 6я пара — ТЗз-31(а)-Лаб./Тіхнології харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
17 Березня Четвер Б-428 / 4я пара — ТЗз-31(а), ТМз-31(а), ТЗз(с)-731(а), ТМз-33(а), ТМз-33(б), ТРз-30(а), ТХПз-31(а), ТХПз(с)-732(а)-Лек./Тіхнології харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
18 Березня П’ятниця Д-32 / 1я пара — ТЗз(с)-731(а), ТХПз(с)-732(а)-Лаб./Технології харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
18 Березня П’ятниця Д-32 / 2я пара — ТЗз(с)-731(а), ТХПз(с)-732(а)-Лаб./Технології харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
18 Березня П’ятниця Г-216 / 3я пара — ТВз-31(а), ТВс-32(а)-Лек./Ампелографія з основами виноградарства Власов В. В.
18 Березня П’ятниця Г-312 / 4я пара — ТВс-32(а)-Лаб./Ампелографія з основами виноградарства Власов В. В.
18 Березня П’ятниця Г-312 / 5я пара — ТВс-32(а)-Лаб./Ампелографія з основами виноградарства Власов В. В.
19 Березня Субота Д-32 / 3я пара — ТХПз-31(а)-Лаб./Тіхнології харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
19 Березня Субота Д-32 / 4я пара — ТХПз-31(а)-Лаб./Тіхнології харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
19 Березня Субота Д-32 / 5я пара — ТХПз(с)-732(а), ТЗз(с)-731(а)-Лаб./Технології харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
19 Березня Субота Д-32 / 6я пара — ТХПз(с)-732(а), ТЗз(с)-731(а)-Лаб./Технології харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
22 Березня Вівторок Г-320 / 2я пара — ТВз-31(а), ТВс-32(а)-Лаб./Ампелографія з основами виноградарства Власов В. В.
22 Березня Вівторок Г-320 / 3я пара — ТВз-31(а), ТВс-32(а)-Лаб./Ампелографія з основами виноградарства Власов В. В.
22 Березня Вівторок Д-32 / 4я пара — ТМз-31(а), ТРз-30(а)-Лаб./ТХВ (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
22 Березня Вівторок Д-32 / 5я пара — ТМз-31(а), ТРз-30(а)-Лаб./ТХВ (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
23 Березня Середа Д-32 / 1я пара — ТМз-31(а), ТРз-30(а)-Лаб./ТХВ (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
23 Березня Середа Г-312 / 2я пара — ТВз-31(а), ТВс-32(а)-Конс./Теоретичні основи харчових технологій Мельник І. В.
23 Березня Середа Д-32 / 2я пара — ТМз-31(а), ТРз-30(а)-Лаб./ТХВ (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
23 Березня Середа Д-32 / 3я пара — ТЗз-31(а)-Лаб./Тіхнології харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
23 Березня Середа Д-32 / 4я пара — ТЗз-31(а)-Лаб./Тіхнології харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
23 Березня Середа Г-312 / 5я пара — ТВз-31(а), ТВс-32(а)-Пр./Теоретичні основи харчових технологій Тринкаль О. В.
23 Березня Середа Б-328 / 5я пара — ТЗз-31(а), ТЗз(с)-731(а), ТМз-31(а), ТМз-33(а), ТМз-33(б), ТРз-30(а), ТХПз-31(а), ТХПз(с)-732(а)-Конс./Тіхнології харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
23 Березня Середа Г-312 / 6я пара — ТВз-31(а), ТВс-32(а)-Пр./Теоретичні основи харчових технологій Тринкаль О. В.
24 Березня Четвер Г-312 / 1я пара — ТВз-31(а), ТВс-32(а)-Пр./Теоретичні основи харчових технологій Тринкаль О. В.
24 Березня Четвер Г-312 / 2я пара — ТВз-31(а), ТВс-32(а)-Пр./Теоретичні основи харчових технологій Тринкаль О. В.
24 Березня Четвер Г-320 / 3я пара — ТВз-31(а), ТВс-32(а)-Лаб./Ампелографія з основами виноградарства Власов В. В.
24 Березня Четвер Г-320 / 4я пара — ТВз-31(а), ТВс-32(а)-Лаб./Ампелографія з основами виноградарства Власов В. В.
24 Березня Четвер Б-428 / 5я пара — ТЗз-31(а), ТЗз(с)-731(а), ТМз-31(а), ТМз-33(а), ТМз-33(б), ТРз-30(а), ТХПз-31(а), ТХПз(с)-732(а)-Екз./Тіхнології харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
24 Березня Четвер Б-428 / 6я пара — ТЗз-31(а), ТЗз(с)-731(а), ТМз-31(а), ТМз-33(а), ТМз-33(б), ТРз-30(а), ТХПз-31(а), ТХПз(с)-732(а)-Екз./Тіхнології харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) Калмикова І. С.
25 Березня П’ятниця Г-216 / 2я пара — ТВс-32(а)-Лек./Ампелографія з основами виноградарства Власов В. В.
25 Березня П’ятниця Г-216 / 3я пара — ТВс-32(а), ТВз-31(а)-Зал./Ампелографія з основами виноградарства Власов В. В.
25 Березня П’ятниця Г-312 / 4я пара — ТВз-31(а), ТВс-32(а)-Екз./Теоретичні основи харчових технологій Мельник І. В.
25 Березня П’ятниця Г-312 / 5я пара — ТВз-31(а), ТВс-32(а)-Екз./Теоретичні основи харчових технологій Мельник І. В.