НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ ТА ПРОГРАМИ

Назва дисципліни Загальна кількість годин
1 Технологія вина з курсовим проектуванням 431
2 Технологія солоду, пива і безалкогольних напоїв 50
3 Основи сенсорного аналізу харчових виробництв 90
4 Технологія продуктів бродіння функціонального направлення 77
5 Методологія наукових досліджень 52
6 Методика викладання у ВНЗ 32
7 Хімія і біохімія вина 158
8 Технологія алкогольних напоїв 58
9 Технологія харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) 507
10 Основи автоматизованого проектування 58
11 Упаковка харчових продуктів 42
12 Проектування бродильних і виноробних підприємств 152
13 Технологічний семінар 12
14 Ампелографія з основами виноградарства 68
15 Актуальні проблеми технології галузі 21
16 Контроль якості та безпеки технології галузі 116
17 Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукції 38
18 Управління якістю продукції у виноробстві 33
19 Основи наукових досліджень 48
20 Теоретичні основи харчових технологій 100
21 Проектування підприємств галузі з основами САПР з курсовим проектуванням 263
22 Спеціальні технології продуктів бродіння ті виноробства 107
23 Технологічний інжиніринг підприємств галузі 42
24 Інноваційні технології галузі з курсовим проектуванням 92
Загальна кількість годин 5178