НОВИНИ ТА ПОДІЇ

15 серпня 2017 року рамках магістерської роботи студенка Лисенко Олени (науковий керівник – доцент кафедри технології вина і енології Олексій Леонідович Ходаков) пройшла робоча дегустація ігристих вин. У проведенні даного заходу взяли участь декан факультету технології вина і туристичного бізнесу Г.О. Саркісян, доценти кафедри технології вина і енології О.Л. Ходаков та І.С. Калмикова, завідуюча лабораторією кафедри ТВтаЕ Л.І. Ольшевська, студентка Е. Лисенко.


 

На дегустацію було представлено 30 зразків білих ігристих вин з сорту Шардоне і червоних ігристих вин з сорту Мерло, отриманих за допомогою різноманітних технологічних прийомів.

Дегустація пройшла в робочій і дружній атмосфері.