НОВИНИ ТА ПОДІЇ

14 листопада 2017 року група студентів 3-го курсу спеціальності «Туризм» разом з доцентом кафедри технології вина і енології І.С. Калмикова ОНАХТ були присутні на дегустації чаю в «Китайської чайної» в рамках практичного заняття з дисципліни «Дегустації в туризмі».

14 ноября 2017 года группа студентов 3-го курса специальности «Туризм» присутствовали на дегустации чая в «Китайской чайной»

 
Якщо ви хочете долучитися до високої культури чайної церемонії, дізнатися, чим відрізняються улун від пуерів, відчути найлегші ноти орхідейні аромату і персикового смаку улуна Ті Гуань Інь – чаю Залізної богині, то вам потрібно відвідати «Китайську чайну» за адресою: м Одеса, вул. Новосельського, 98.
Гостинний господар і досвідчений титестер (дегустатор чаю) Микола познайомить вас з більш ніж 100 сортами китайського чаю і допоможе пізнати всі тонкощі чаювання.

 
Микола розповів про багатовікову історію чаю, класифікації та особливості технології (способи обробки) кожної групи чаїв. Хлопці побачили, як правильно заварювати чай. Отримали інформацію про те, що таке протоки і скільки проток може бути для кожного різновиду чаю. Дізналися про температуру води для заварювання, посуді для чаювання, сенсорних дескрипторах чаю.
В затишній і душевній обстановці студенти дегустували кілька видів чаю, в тому числі «копчений» улун і темний Шу Пуер з густим ароматом і «землистим» смаком.

 
Китайські чаї – це неймовірно вишукана тема. Пориньте в цей всесвіт смаків, ароматів, кольорів і форм!