ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ФАКУЛЬТЕТ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА НАНОБІОТЕХНОЛОГІЙ КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ЕНОЛОГІЇ
  • Русский
  • Українська
  • English

ДИСЕРТАЦІЇ

Дисертації, захищені на здобуття
наукового ступеня доктора технічних наук

Прізвище, ім’я, по батькові Назва дисертації Місце і рік захисту
1 Осипова Лариса Анатоліївна Науково-практичне обґрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв ОНАХТ, 2007
2 Ткаченко Оксана Борисівна Наукові основи удосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновлювальних процесів їх виробництва НІВіВ «Магарач», 2010

Дисертації, захищені на здобуття
наукового ступеня кандидата технічних наук

Прізвище, ім’я, по батькові Назва дисертації Місце і рік захисту
1 Русаков Володимир Олександрович Вплив колоїдних речовин на розмноження і бродильну функцію дріжджів КТІХП ім. А.І. Мікояна, 1955
2 Бобкова Лариса Михайлівна Дослідження впливу фізико-хімічних і біохімічних показників сусла на якість столових білих вин ОТІХП ім. М.В. Ломоносова, 1974
3 Головченко Людмила Григорівна Удосконалення технології столових напівсолодких вин ОТІХП ім. М.В. Ломоносова, 1974
4 Кошур Микола Хрисанфович Обґрунтування режимів пастеризації столових напівсухих вин МТІХП, 1985
5 Осипова Лариса Анатоліївна Розробка технології консервованих плодово-виноградних газованих соків і напоїв ОТІХП ім. М.В. Ломоносова, 1990
6 Калмикова Ірина Семенівна Застосування електроплазмолізу для інтенсифікації видобування фенольних речовин із винограду в технології червоних столових вин і натурального соку ОТІХП ім. М.В. Ломоносова, 1993
7 Ткаченко Оксана Борисівна Розробка модифікованого методу випробування вин на схильність до незворотних колоїдних помутнінь НІВіВ «Магарач», 1997
8 Мельник Ірина Василівна Розробка консервованих харчових продуктів з нуту ОТІХП ім. М.В. Ломоносова, 1999
9 Радіонова Ольга Вікторівна Розробка технології консервованих слабоалкогольних напоїв на виноградно-овочевій основі ОНАХТ, 2006
10 Ходаков Олексій Леонідович Удосконалення технології білих ігристих вин на основі розробки критеріїв придатності сорту винограду НІВіВ «Магарач», 2006
11 Лозовська Тетяна Сергіївна Розробка технології консервованих фруктово-ягідних сиропів ОНАХТ, 2013

Дисертації, які готуються до захисту на здобуття
наукового ступеня кандидата технічних наук

Прізвище, ім’я, по батькові Назва дисертації Місце і рік захисту
1 Тринкаль Ольга Валентинівна Удосконалення технології білих столових вин з сортів винограду нової вітчизняної селекції НУХТ, 2016