Семінари, круглі столи, тренінги

20.10.2020. Семінар міжнародний на тему: “Головні контрольні точки виробництва вин з географічним зазначенням”

3.11.2020. Міжнародний конгрес «Сучасні підходи у виноградарстві та виноробстві» м. Київ

2.10.2021 року круглий стіл на тему “Підтримка розвитку системи географічних зазначень в України”. 

На міжнародному круглому столі  обговорювались питання розвитку спеціальності «Харчові технології», виконане порівняння вимог до компетентностей сучасних фахівців Італії, Сербії та України. В процесі обговорення і порівняння освітніх програм було запропоноване розширення каталогу вибіркових дисциплін ОНП «Сенсорний аналіз в харчових технологіях»

7.09.2021. Семінар с представниками виробництва на тему “Структура, зміст ОНП “Сенсорний аналіз в харчових технологіях”. Сучасні методи сенсорного аналізу”

7.11.2021 року Науковий  міжнародний семінар за залученням фахівців з Китаю

Обговорювались сучасні тенденції розвитку методів дослідження якості та безпечності харчових продуктів. Було запропоновано зміни у тематиці кваліфікаційних робіт

15.12.2021. Круглий стіл з виробниками галузі у Закарпатті “компанія АГРОФРУКТСЕРВІС” на тему: «Сенсорний аналіз дистилятів та плодово-ягідних настоянок».

Та обговорення можливості збільшення кількості аудиторних годин за рахунок лабораторного науково-дослідницького практикуму та розширення каталогу вибіркових дисциплін

10.11.2022р. Науковий  міжнародний семінар на тему «Розробка інноваційних технологічних  проектів для стійкового розвитку громад півдня України та Республіки Молдови» за залученням фахівців , наукової спільноти та викладачів університетів Україна та Молдови

Обговорювались  ефективність  використання сенсорного контролю якості продуктів як засобів оцінювання властивостей продукції та розширення асортименту

7.02.2022р. Засідання робочої групи ОНП “Сенсорний аналіз в харчових технологіях” з виробниками

14.12.2022р. Засідання робочої групи з викладачами кафедри. Обговорення змісту робочих програм освітніх компонентів.

23.06.2021р. Засідання робочої групи “Підсумки захисту кваліфікаційних робіт магістрів. Обговорення доповнення дисципліни «Сенсорний аналіз в харчовій промисловості» співзвучною курсовою роботою в ОНП «Сенсорний аналіз в харчових технологіях».

Сенсорна оцінка кондитерський виробів в рамках підготовки до курсової роботи, здобувач 1 курс ОНП “Сенсорний аналіз в харчових технологіях” СВО “магістр” Репарюк Галина

Тренінг  з сенсорного аналізу кондитерських виробів для працівників компанії Рошен

Тренінг з сенсорного аналізу ковбасних виробів,  університет біоресурсів і природокористування, м. Київ

Тренінг  з сенсорного аналізу напоїв для працівників компанії Боржомі, м. Київ

Тренінг  з сенсорного аналізу кондитерських виробів  для працівників компанії Бисскотти, м. Львів

Тренінг  з сенсорного аналізу вин для крафтових виноробів, м. Миколаїв

27.07.2023 м. Київ семінар-практикум для працівників кондитерської галузі на тему: “Основи сенсорної оцінки кондитерських продуктів”

1.09.2023 м. Одеса в Лабораторії сенсорного аналізу ОНТУ відбувся смачний науково-практичний семінар з технології та сенсорного аналізу морозива. Проводила семінар Ткаченко Наталія Андріївна д.т.н., професор кафедри Технології молока олійно-жирових продуктів та індустрії краси