№ |
Назва дисципліни |
Загальна кількість годин |
1 |
Технологія вина з курсовим проектуванням |
431 |
2 |
Технологія солоду, пива і безалкогольних напоїв |
50 |
3 |
Основи сенсорного аналізу харчових виробництв |
90 |
4 |
Технологія продуктів бродіння функціонального направлення |
77 |
5 |
Методологія наукових досліджень |
52 |
6 |
Методика викладання у ВНЗ |
32 |
7 |
Хімія і біохімія вина |
158 |
8 |
Технологія алкогольних напоїв |
58 |
9 |
Технологія харчових виробництв (Технологія бродильних виробництв) |
507 |
10 |
Основи автоматизованого проектування |
58 |
11 |
Упаковка харчових продуктів |
42 |
12 |
Проектування бродильних і виноробних підприємств |
152 |
13 |
Технологічний семінар |
12 |
14 |
Ампелографія з основами виноградарства |
68 |
15 |
Актуальні проблеми технології галузі |
21 |
16 |
Контроль якості та безпеки технології галузі |
116 |
17 |
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукції |
38 |
18 |
Управління якістю продукції у виноробстві |
33 |
19 |
Основи наукових досліджень |
48 |
20 |
Теоретичні основи харчових технологій |
100 |
21 |
Проектування підприємств галузі з основами САПР з курсовим проектуванням |
263 |
22 |
Спеціальні технології продуктів бродіння ті виноробства |
107 |
23 |
Технологічний інжиніринг підприємств галузі |
42 |
24 |
Інноваційні технології галузі з курсовим проектуванням |
92 |
Загальна кількість годин |
5178 |