Бази практик

Наказ для проходження виробничої практики СВО “Магістр” факультету ТВтаТБ спеціальності 181 «Харчові технології» за  ОПП «Технології продуктів бродіння і виноробства»

Наказ-№360-від-12.07.22-магистры-проверенный

Перелік баз для проходження практик

Наші студенти проходять виробничу й переддипломну практику на таких підприємствах:

ВАТ «Промислово-торгівельна компанія «Шабо»«Промислово-торгівельна компанія «Шабо»

ЗАТ «Одесавинпром» (ТМ «Французький бульвар»)ПАТ «Одесавинпром» (ТМ «Французький бульвар»)

Коньячний завод «Шустов»

Коньячний завод «Шустов»

ПрАТ «Коблево»АТ «Коблево»

Виноробне господарство Князя ТрубецькогоВиноробне господарство Князя Трубецького

 

Дім марочних коньяків «Таврія»Дім марочних коньяків «Таврія»

Національний науковий центр «Інститут виноградарства і виноробства ім.. В.Є. Таїрова» Національний науковий центр «Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова»