НОВИНИ ТА ПОДІЇ

Фіналістка конкурсу «Харчові технології-2019» (м.Київ) Катя Засухіна (науковий керівник – доцент кафедри ТВтаЕ Калмикова І.С.) відвідала Міжнародну кондитерську виставку ISM 2019 в м. Кельн (Німеччина).

news_08_02_19_1

Катя розповідає: «На виставці була представлена ​​цікава кондитерська продукція з різних країн світу: багато карамельок, шоколадних цукерок, печива, різноманітних снеків.

Демонструвалася також нова техніка для підприємств кондитерської промисловості.

Особливо мені сподобалися зразки продукції азіатських виробників, зокрема, морозиво в рисовому тісті. Велике враження справив також майстер-клас по виробництву карамельних кондитерських виробів».

Invalid Displayed Gallery