МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ

З усіма методичними вказівками можна ознайомитись в електронному каталозі бібліотеки ОНАХТ

https://library.onaft.edu.ua/

та на сайті дистанційного навчання

http://moodle.onaft.edu.ua/

Ступінь вищої освіти “Бакалавр”

Дисципліна «Основи сенсорного аналізу»

Програма вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Основи сенсорного аналізу» складена для галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», ступінь вищої освіти «Бакалавр» // Розробники Ткаченко Оксана Борисівна, завідувач кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, д.т.н., доцент; Каменева Наталя Валеріївна, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, к.с.-г.н., доцент; Тітлова Ольга Олександрівна, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, к.т.н., доцент

Дисципліна «Сенсорний аналіз»

Програма вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Сенсорний аналіз» складена для галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», ступінь вищої освіти «Бакалавр» // Розробники Ткаченко Оксана Борисівна, завідувач кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, д.т.н., доцент; Тітлова Ольга Олександрівна, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, к.т.н., доцент; Каменева Наталя Валеріївна, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, к.с.-г.н., доцент

Дисципліна «Сенсорний аналіз харчових продуктів»

Програма вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Сенсорний аналіз харчових продуктів» складена для галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», ступінь вищої освіти «Бакалавр» // Розробники Ткаченко Оксана Борисівна, завідувач кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, д.т.н., доцент; Каменева Наталя Валеріївна, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, к.с.-г.н., доцент; Тітлова Ольга Олександрівна, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, к.т.н., доцент

Ступінь вищої освіти “Магістр”

Дисципліна «Інноваційні технології в сенсорному аналізі»

Програма вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Інноваційні технології в сенсорному аналізі» складена для галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», ступінь вищої освіти «Магістр», освітньо-наукової програми «Сенсорний аналіз в харчових технологіях» // Розробники Ткаченко Оксана Борисівна, завідувач кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, д.т.н., доцент; Тітлова Ольга Олександрівна, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, к.т.н., доцент; Каменева Наталя Валеріївна, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, к.с.-г.н., доцент

Дисципліна «Сенсорний аналіз харчових продуктів»

Програма вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Сенсорний аналіз харчових продуктів» складена для галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», ступінь вищої освіти «Магістр», освітньо-професійної програми «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості» // Розробники Ткаченко Оксана Борисівна, завідувач кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, д.т.н., доцент; Каменева Наталя Валеріївна, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, к.с.-г.н., доцент; Тітлова Ольга Олександрівна, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, к.т.н., доцент

Дисципліна «Професійно-наукова іноземна мова»

Програма вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Професійно-наукова іноземна мова» складена для галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», ступінь вищої освіти «Магістр», освітньо-наукової програми «Сенсорний аналіз в харчових технологіях» // Розробник Тітлова Ольга Олександрівна, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, к.т.н., доцент

Дисципліна «Сенсорний аналіз в харчовій промисловості»

Програма вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Сенсорний аналіз в харчовій промисловості» складена для галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», ступінь вищої освіти «Магістр», освітньо-наукової програми «Сенсорний аналіз в харчових технологіях» // Розробники Ткаченко Оксана Борисівна, завідувач кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, д.т.н., доцент; Каменева Наталя Валеріївна, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, к.с.-г.н., доцент; Тітлова Ольга Олександрівна, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, к.т.н., доцент

Дисципліна «Інноваційні технології галузі з КП»

  • Навчальна програма вибіркової навчальної дисципліни «Інноваційні технології галузі з КП» складена для ОПП «Технології продуктів бродіння і виноробства», ступінь вищої освіти магістр // Осипова Л.А., д.т.н., професор, Ходаков О.Л., к.т.н., доцент кафедри технології вина та енології, Сугаченко Т.С., к.т.н., ст. викладач – ОНАХТ, 2017 р.
  • Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни «Інноваційні технології галузі з КП» складена для ОПП «Технології продуктів бродіння і виноробства», ступінь вищої освіти магістр // Осипова Л.А., д.т.н., професор, Ходаков О.Л., к.т.н., доцент кафедри технології вина та енології, Сугаченко Т.С., к.т.н., ст. викладач – ОНАХТ, 2019 р.
  • Методичні вказівки до виконання самостійної і індивідуальної роботи з курсу «Інноваційні технології галузі з КП» для студентів СВО «Магістр» денної та заочної форм навчання, галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» / Укл. Л.А. Осипова, доцент О.Л. Ходаков, ст. викладач Т.С. Сугаченко – Одеса: ОНАХТ, 2020. 21 с.
  • Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Інноваційні технології галузі з КП» для студентів СВО «Магістр» денної та заочної форм навчання, галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» / Укл. Л.А. Осипова, доцент О.Л. Ходаков, ст. викладач Т.С. Сугаченко – Одеса: ОНАХТ, 2019. 29 с.

Дисципліна «Спеціальні технології продуктів бродіння і виноробства»

  • Навчальна програма вибіркової навчальної дисципліни «Спеціальні технології продуктів бродіння і виноробства» складена для ОПП «Технології продуктів бродіння і виноробства», ступінь вищої освіти магістр // Осипова Л.А., д.т.н., професор, Ходаков О.Л., к.т.н., доцент кафедри технології вина та енології, Сугаченко Т.С., к.т.н., ст. викладач – ОНАХТ, 2019 р.
  • Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни «Спеціальні технології продуктів бродіння і виноробства» складена для ОПП «Технології продуктів бродіння і виноробства», ступінь вищої освіти магістр // Осипова Л.А., д.т.н., професор, Ходаков О.Л., к.т.н., доцент кафедри технології вина та енології, Сугаченко Т.С., к.т.н., ст. викладач – ОНАХТ, 2020 р.
  • Методичні вказівки до виконання самостійної і індивідуальної роботи з курсу «Спеціальні технології продуктів бродіння і виноробства» для студентів СВО «Магістр» денної та заочної форм навчання, галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» / Укл. Л.А. Осипова, доцент О.Л. Ходаков, ст. викладач Т.С. Сугаченко – Одеса: ОНАХТ, 2020. 21 с.
  • Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Спеціальні технології продуктів бродіння і виноробства» для студентів СВО «Магістр» денної та заочної форм навчання, галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» / Укл. Л.А. Осипова, доцент О.Л. Ходаков, ст. викладач Т.С. Сугаченко – Одеса: ОНАХТ, 2019. 29 с.

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни Хімія та біохімія вина