Перелік навчальних дисциплін

ОПП «Технології продуктів бродіння та виноробства», рівень вищої освіти Бакалавр

Дисципліни циклу загальної підготовки:

  1. Українська мова
  2. Історія України та української культури
  3. Інформатика та інформаційні технології
  4. Вища математика
  5. Іноземна мова
  6. Органічна хімія
  7. Філософія
  8. Біохімія з основами фізіології харчування
  9. Фізична та колоїдна хімія
  10. Теоретичні основи харчових технологій
  11. Основи автоматизованого проєктування

Дисципліни циклу професійної підготовки:

  1. Інженерна та комп’ютерна графіка
  2. Харчова хімія
  3. Технології харчових виробництв:
  4. Технологія молока та молочних продуктів
  5. Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби
  6. Технологія бродильних виробництв
  7. Технологія цукрового виробництва
  8. Технологія ресторанного та оздоровчого харчування
  9. Технологія води і водопідготовки харчових виробництв
  10. Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
  11. Технологія консервування плодів та овочів
  12. Технологія жирів та жирозамінників
  13. Технологія зберігання і переробки зерна
  14. Стандартизація, метрологія та сертифікація
  15. Мікробіологія галузі
  16. Основи наукових досліджень
  17. Технологія вина
  18. Технологія солоду, пива і безалкогольних напоїв
  19. Автоматизація виробничих процесів
  20. Безпека життєдіяльності та основи охорони праці
  21. Підприємництво та інвестиційна діяльність в харчовій і переробній промисловості
  22. Науково-дослідна робота
  23. Технологія міцних алкогольних  напоїв
  24. Контроль якості, безпека та екологія в галузі  (НАССР і GMP)
  25. Проєктування бродильних і виноробних підприємств
  26. Технологічна практика
  27. Переддипломна практика
  28. Кваліфікаційна робота бакалавра: дипломний проєкт

Спеціальність 181 «Харчові технології»

ОНП «Сенсорний аналіз в харчових технологіях», рівень вищої освіти Магістр

  1. Професійно-наукова мова
  2. Інтелектуальна власність
  3. Методологія та організація наукових досліджень
  4. Сенсорний аналіз в харчовій промисловості
  5. КР  з Сенсорний аналіз в харчовій промисловості
  6. Інноваційні технології в сенсорному аналізі харчових продуктів
  7. КР з Інноваційні технології в сенсорному аналізі харчових продуктів
  8. Методика викладання у закладах вищої освіти
  9. Інноваційний менеджмент з КР
  10. Наукові аспекти харчових технологій
  11. Науково-дослідницький практикум
  12. Науково-дослідницька практика
  13. Кваліфікаційна робота магістра

Спеціальність 181 «Харчові технології»

ОПП «Технології продуктів бродіння і виноробства», рівень вищої освіти Магістр

  1. Ділова та професійна мова
  2. Інтелектуальна власність
  3. Методологія та організація наукових досліджень
  4. Інноваційні технології продуктів бродіння та виноробства з КП
  5. Технологічний інжиніринг бродильних і виноробних підприємств
  6. Управління якістю продуктів бродіння та виноробства
  7. Інноваційний менеджмент з КР
  8. Виробнича практика
  9. Дослідницька практика
  10. Кваліфікаційна робота магістра